Heerlijke doodles!

waarom DAN onze cobberdoodle?

Bekijk hier foto's van onze doodles

Armen vol met liefs

IS DAT DAN GEEN LABRADOODLE?

Nee, bijna! Het is een cobberdoodle!

DE PERFECTE MATCH..

Natte neusjes om op te zoenen, rafelig haar om in te kroelen en te knuffelen... Ogen om in te verdrinken. En dat...doodle ik elke dag het liefst. HEERLIJK !

Onze roedel doodles

wonen overdag in ons authentieke ingerichte Western straatje anno 1870, daar hebben ze gezellige verwarmde woonkamertjes en hangplekken gemaakt met leren luie hangstoelen, manden, dekens, kussens en vrije toegang buiten tot onze prachtige ranch. Een prachtige plek waar elk rafelig vriendje in zijn eigen perfecte habitat woont en leeft.

Onze hondjes krijgen veel meer knuffels dan standjes en in het vrije roedeltje op de ranch voelen ze zich blij en fijn. Hun rangorde is op natuurlijke basis gelegd waardoor ze stabiel, vrij en vooral... intens gelukkig zijn.

En wij ook!

heerlijk vrij zijn, knuffelen

en buiten ravotten

Lees en zie hier meer over onze bijzondere ranch

De Doodlebak!

De heren des huizes

De reutjes Shane en Monti zijn dikke vrienden. Zij wonen bij ons op de ranch. Ze zijn niet verwant en ook twee van de vaders van onze pups.

Teveel kapiteins op een schip geeft onrust. Daarom hebben we, net als een aantal van onze mama's, ook de 3 andere reuen bij gastgezinnen laten wonen. Zo is er nooit strijd om een meid, haha!

Op deze manier houden we onze lijnen prachtig krachtig en vrij van inteelt.

onze lieve

stamvader Shane!

En onze lieve

Papa Monti

en dan... de pupjes!

Ahhh... de pupjes! Soms zijn er pupjes! Dat is altijd weer een cadeautje. Een feestje! Van het tonnetje rond buikje tot aan de bevalling. Niet de hele tijd feest natuurlijk, want tot het eerste pupje het levenslicht ziet, is het vaak een week lang ernaast waken op de bank. Feestlijk hoor! Een wekker die, een week lang, vaak elke nacht, elke twee uur afgaat.. haha.

Maar, als het wachten beloond wordt en de kleine zachte geluidjes van tevreden drinkende pupjes te horen zijn...

cuteness overload!

De eerste weken...

Nog niet
Uitgesnuffeld?

Wij hebben nog veel meer leuks om te lezen en te bekijken!