Onze PIGGYWELLRANCH... pet piggies

Een varkentje in huis?

Ja! dat kan echt! Maar.. Alleen met onze PET PIGGY, een ras wat, wij door de jaren heen, zelf hebben gefokt. Dat zijn geen gewone Europese mini of micro varkjes, maar echt huisdier-geschikte varkjes die, door de jaren heen, net zo huisdier geschikt bleken te zijn als een hond. Een adorabel stopcontactje in je huis waar je alleen al, als je ernaar kijkt, zoo blij van wordt. Deze exclusieve varkentjes zijn wel wat kostbaarder dan 'gewone' in Europa gefokte mini varkjes, maar van een gewoon mini vark in je huis, met zeer basale driften word je, vooral als hij of zij eenmaal volwassen is, helemaal niet zo blij meer.

Onze pet Piggy

Onze Micro varkjes zijn dus erg bijzonder. Daar zijn wij super trots op. Qua ras en karakter zijn ze eigenlijk niet te vergelijken met andere rassen varkentjes. De afkomst van onze eerste Varkjes was Engeland. Schattige, lieve sociale maar soms toch, iets ''ruime'' maat varkjes. Zachtjes uitgedrukt... haha.

In 2013 ontdekten we de Amerikaanse en Canadese rassen. De mix van de Amerikaanse en Canadese bleek een geweldige combi en is intussen verworden tot onze kleine Premium pet piggy!

Schattige stopcontactjes met een hoge aaibaarheidsfactor en een boven gemiddeld iq. Een echt huisdier. Dat verschil merk je direct...   TOO CUTE TO BE TRUE !

Cuddlewellranch doodles varkentjes pet piggys cuddelwellranch.nl

We hebben er

super veel

Onze rassen

Zijn niet zo territoriaal en geslachtsdriftig. Daardoor kunnen ze veilig met kinderen, en kleine huisdieren samenwonen, zonder dat de hond steeds zn mand uit wordt gejaagd of de kip zelf als snack wordt genuttigd tijdens het leggen van een ei. Kindervingertjes blijven aan het kinderhandje.

En... ze zijn de beste maatjes met de hond.

Eigenlijk lijkt de pet piggy een mix tussen hond en kat, qua gedrag. Alleen ...met zo'n ontzettend schattig stopcontactje!!! ohhhh

Micro pig?

Naast het karakter is de maat ook een belangrijke factor, want Europese varkjes worden vaak erg groot en helaas nooit de beloofde 20 kilo, waarmee sommige fokkers hun klanten lokken, en jokken. Een leek wordt gemeen getackeld. Maar ook wij hebben vroeger wel eens een 'grote'' vergissing gemaakt haha. Een 90 kilo onhandelbaar dier is geen uitzondering. En dat kan serieus problematisch zijn. Onze varkentjes zijn ook heus geen maatje chihuahua of 10 kilo, want die maat varkjes bestaan echt nergens ter wereld. Onze varkjes zijn meer een maatje schapendoesje op korte pootjes. De volwassen dieren zijn nog net op te tillen. Heel af en toe hebben we nog ietsje kleinere ook. Deze varkjes zijn best snel tevreden en niet veeleisend. Bij ons wonen ze op ons heerlijke landgoedje in liefelijke huisjes met lekker schoon zand. Ze leven gezellig met elkaar genieten van de zon in de tuinen van onze Piggywell- en Cuddlewellranch.

Wil je een leuk en informatief filmpje zien?

RESERVEREN VARKJES 

Reserveren is een serieuze zaak, want we vragen een aanbetaling van 250 euro en deze krijg je niet retour ook niet als je ergens anders een ander ras kocht of geen varkje meer zou willen. Waarom? ...

Een plek op de lijst betekent voor een ander dus dat er geen plek meer was en dus dat er mensen zijn die we hebben mketen teleurstellen.

De lijst is nog beperkt open. Zolang hij nog in te vullen en aan te betalen is. Zijn er voor dit jaar nog biggetjes te reserveren. Eenmaal aanbetaald betekent zeker op de lijst 2021 wat dus inhoudt, dat je zeker bent van een biggetje dit jaar.

Mits natuurlijk alles goed gaat, want zo niet , dan schuif je door naar een volgend toompje.

reserveren

Als je na al deze informatie klaar bent om te reserveren, klik dan hier om naar de reserveringspagina te gaan.

Neemt u even voor u reserveert contact met ons op?

of

Bekijk onze galerij voor meer foto's