een pupje

reserveren bij ons

Hoe gaat dat in zijn werk?

reserveren

LET OP! Dat is een serieuze zaak want er wordt een aanbetaling gevraagd van 250 euro en deze krijg je niet retour mocht je eerder een vinden of niet meer willen of kunnen. Waarom.. Een plek op de lijst betekent voor een ander geen plek, en dus dat er mensen zijn die daardoor niet op de lijst konden inschrijven.

De lijst is geopend voor teefjes die drachtig gaan worden voor de zomer 2022 ! Zolang hij nog in te vullen en aan te betalen is, zijn er voor deze periode nog pupjes te reserveren en ben je na aanbetaling zeker van een pupje.

Wij zijn

overal traceerbaar 

Je kunt ons overal in de media vinden met onze PIGGYWELLRANCH 

Ook in kinderprogramma’s en informatie items als de Telegraaf etc. zodat je weet dat je op een heerlijke, veilige plek en uit een warm nest een pupje of varkje hebt aanbetaald.

En je geen pijn In je buik hebt na de aanbetaling.

in de media

en hoe dan verder?

Eenmaal op de wachtlijst houden wij de volgorde van inschrijving aan. Eerste op de wachtlijst houdt in dat je de eerste bent die wij benaderen voor een pupje uit een verwacht nestje.

Maar... Hartsikke lastig natuurlijk

HIERBIJ WIL IK JULLIE ALLEREERST ALVAST ENORM BEDANKEN VOOR HET VERTROUWEN!!

Want het is nu even nog heel onpersoonlijk! En we zijn nog steeds niet geopend voor publiek

Het is belangrijk dat je nu eerst op de lijst staat, voor de lijst sluit. Omdat we maar heel even de lijst open hebben en er nu zoveel mensen juist een cobberdoodle van onze ranch willen. We hebben slechts enkele nestjes in 2022 en natuurlijk niet onbeprekt pupjes.

Ik ga je na je inschrijving met je bellen. Gezellig ook even persoonlijk kennis maken en... de wensjes door te spreken mochten er nog aanvullingen nodig zijn.

We zullen nooit over-reserveren. Als je ingeschreven staat ben je verzekerd van een pupje.

We zijn natuurlijk niet in het bezit van een glazen bol en weten dus dan ook niet uit hoeveel pupjes het nestje zal bestaan. Het resultaat hiervan is, dat wij soms LAST-MINUTE een doodle pupje beschikbaar hebben voor de volgende op de lijst. Dus geef dan aan dat je ook last minute zou willen.
Let op ! Reserveren is dmv de aanbetaling en om alleen serieuze mensen te krijgen voor onze pupjes, krijgt u de aanbetaling NIET en NOOIT retour bij afzeggen. De aanbetalingen van alle Pupjes schenken we aan een goed doel dus dan krijgt het en fijne bestemming.

reserveren

Als je na al deze informatie klaar bent om te reserveren, klik dan hier om naar de reserveringspagina te gaan.

Neemt u even voor u reserveert contact met ons op?

of

Bekijk onze galerij voor meer foto's