Gastgezinnen

Ohhh.. Ik wil ze allemaal wel aanhouden! Want het ene pupje is nog leuker dan de andere!

Omdat we natuurlijk geen plek hebben en hadden om alle pupjes hier op de ranch groot te brengen, en we onze mooie bloedlijnen niet kwijt willen, wonen er een aantal van onze hondjes in gastgezinnen.

Daar worden ze met veel liefde grootgebracht en hebben we met de baasjes afgesproken dat de hond wanneer zij oud genoeg is, een of twee nestjes krijgt en toch eigendom blijft van het gastgezin.

We kijken altijd uit naar hun komst want zo heerlijk ze weer te zien en te knuffelen. De mama's kunnen dan bij ons bevallen en de pupjes tot acht weken verzorgen. Zo weten wij zeker dat alles goed gaat tijdens de bevalling en kunnen wij 8 weken lang de pupjes observeren en bij hun nieuwe baasjes matchen - en natuurlijk heerlijk knuffelen.

Daarna gaan de mama's weer fijn terug naar hun eigen baasje en hun eigen huisje.

Op deze manier hebben wij niet zoveel dieren op onze ranch krijgt elk dier op onze ranch en krijgen alle dieren de aandacht die zij verdienen, en natuurlijk 1000000 knuffels!

De hondjes die op bij on op de ranch opgroeien krijgen bij ons 2 nestjes. Wanneer deze er twee hebben gehad kijken wij of deze hier het liefst in de roedel blijven wonen, of dat zij misschien liever een bankhanghond willen zijn. Waardoor onze hele familie en kennissenkring geflankt wordt door een heerlijk rafelig hondje. haha

Mocht je denken ik heb daar gast-ge-zin in, neem dan even contact met ons op.