Cuddlewellranch

Is ons heerlijke landgoedje waar wij met onze geweldige, lieve en bijzondere dieren, samen een liefdevol leven leiden. 25 jaar geleden begon het avontuur..

Nu is onze ranch tot iets bijzonders uitgegroeid, in Western stijl anno 1870. Een bijzondere plek voor voor onze gekke beesten in al hun unieke vormen, soorten en maten.

onze

Cuddlewellranch

Hier wonen

De leukste, gekste en fijnste dieren

ons thuis

Waar bekende, onbekende, herstellende, nieuwsgierige, speelse, introverte en bovenal dierliefhebbende mensen inzicht hebben gekregen in wat een dier voor je kan betekenen.

Mijn droom.

Onze kindjes en kleinkindjes, die door de warmte van de beesten beseften dat het heilzaam werkt om even tegen een warm dier aan te kruipen, en hun verhaal kwijt te kunnen. Soms zelfs een traantje latend, van de lief.

Zo werd, langzaam, door de fijne jaren heen, een heerlijke plek geboren, waar we aandacht hebben voor elkaar. En dat is ons thuis, hun thuis.. CUDDELWELLRANCH.

Wie zit daar dan achter?

Trots...

onze ranch vol knuffels

Wat is er nou schattiger dan een ezeltje?

...EEN BABY EZELTJE!!!! Weliswaar niet hypoallergeen maar die schattige enorme oren! Hun ronde, zachte vragende ogen. Hun tomeloze geduld als ons kleinkind borstelt tot er geen stofje meer op zit. Ogen die je aankijken tot in je hart. Daar stroomt je hart van over toch?... Regelmatig betrap ik mezelf erop dat ik gewoon even een paar knuffeltjes ga halen, ze in m'n armen sluit.. Ze wil beschermen en alle liefs van de wereld wens.

"Dit is de
dromfit 2000,
Hij heeft een
perfecte vorm
voor je rug". hahaha

Cuddlewellranch & Piggywellranch in de Media

Op tv en in de krant!

Wij zijn met onze gekke ranch en onze bijzondere lieve dieren ook wel eens in de media te vinden. Hier zijn wij best heel trots op!

Ook in kinderprogramma’s en informatie items als de Telegraaf etc. Zo kun je zien dat onze beestjes op een heerlijke, veilige plek opgegroeid zijn en uit een warm liefdevol nest komen.

Kijk! Wij waren

Op TV bij Lisa Komt in Beweging!

Bekijk hieronder de geweldige verrassing die Lisa Wade in haar bijzondere programma 'Lisa Komt In Beweging' voor ons in petto had!

Bekijk de aflevering hier

Lees verder over onze

aanbiddelijke DOODLES

Lees verder

Micro VARKENTJES

lees verder

Of bekijk
Meer fotos

Van onze knuffel ranch en onze andere dieren