Recensies en reviews

Waar we rode wangtjes van krijgen van trots!

Wat een fantastische plek! en wat heb je ons goed geholpen. Anne, onze dochter, liep eigenlijk overal helemaal vast. met 2 jaar een dochter in huis die eigenlijk nergens meer welkom was en belangstelling voor had heb ik jou gebeld. Anne mocht komen knuffelen en leefde helemaal op! Na 3 bezoekjes is het een heel ander kind! Nogmaals bedankt. Lieve Margalith.

Lisette

Na heel lang getob te hebben met onze zoon, hoorde wij van de knuffelranch. Het was niet mogelijk om zomaar langs te komen knuffelen.. Maar na een uitgebreid telefoongesprek met Margaliet over de hulpvraag mochten we komen! Ik wist niet dat dieren op onze zoon zo'n goed effect konden hebben! thuis praat hij over niks anders meer! Hij gaat intussen weer naar school en voetbalt weer met zijn vriendjes en Joep!

Jet

Hoi Margalith!

Ik liep net iemand tegen het lijf die een cobberdog heeft. Wij zijn ook (al heel lang) op zoek, dus we spraken deze mensen aan, en ze hebben hun hond bij jullie vandaan! Haar baasje werkt met kinderen met adhd en autisme en neemt de hond mee naar school. Dat gaat fantastisch! Ik was geraakt door haar verhaal, èn door het lieve koppie van de hond! 

Dus ik ben je gaan googelen. En wauw!! Wat een prachtig, lief, liefdevol en ontzettend leuk verhaal heb jij met de ranch! De perfecte plek om je gelukkig te voelen! 

Ik mail jou, omdat ik zo’n grote hartewens heb: een hond. 

Wat een lieve appjes terug! Daar word ik ontzettend blij van! Eindelijk een soort van persoonlijk contact... ik ga later vandaag het formulier invullen... !!

Ik moest net serieus huilen toen ik je had opgehangen. Een hond voor mezelf wil ik al zo lang, wij hadden vroeger thuis ook honden. De geur van een pup, zo lekker! Ik kon die geur net ruiken, in mijn hoofd. Nu er een pup komt, laat ik het verlangen toe en ben ik zo gelukkig!!

Astrid

Een heel bijzondere, kleurrijke en dierrijke plek waar werkelijk van alles dik tevreden rondloopt en scharrelt. Met aan het roer Margalith met haar enorme liefde voor dieren en haar kennis en kunde (en liefst gehuld in onesie met rubberlaarzen; fantastisch). Alles ademt hier liefde voor dieren vind ik, met een soort vanzelfsprekende relaxtheid. Ik ben er vorig jaar twee keer geweest en dat was werkelijk een belevenis. Ik dacht vooral: waar vind je dit en eigenlijk ook: ik wil hier wonen! Met al die lieve beesten op een landgoedje, wat wil je nog meer?Ik heb mijn micro labradoodle Bobbie vorig jaar mei opgehaald. Een ontzettend kleine, leuke ondeugende smurf. Met een heel goede, rustige start in Hedikhuizen bij Margalith en inmiddels uitgegroeid tot een zeer tevreden, relaxte, grappige en vrolijke, stabiele 1-jarige. Kortom; een aanrader voor iedereen die een betrouwbaar adres zoekt voor de aanschaf van een lieve en gezonde pup. Of om een bezoek te brengen aan de ranch, knuffelen maar! 

en ...wat een leuke website!! Helemaal jij met je beesten en de liefde voor dieren (en eigenlijk ook mensen) druipt er vanaf. Wat heb je toch iets fantastisch opgebouwd. Echt bijzonder vind ik. Liefs

Mijn superhond! 

Rakker is nu 5 maanden. Prachtig is hij hè! 

Mijn superhond!

Rakker is echt ontzettend lief, zachtaardig en zachtharig, en mega slim! Ik sta ervan te kijken hoe snel hij leert, een nieuwe kunst in een halve dag. Of in een half uur als hij het een leuke kunst vindt. Omrollen, apporteren, loslaten, zit, lig, kom, in je mand, ga je mee? Noem maar op. 

Hij is echt ontzettend lief en inderdaad heel slim, ik sta te kijken van hoe snel hij leert (en de hondenschool ook)!

Hij vindt het zoooo leuk om "samen" dingen te doen! Hij vindt alle mensen lief en heeft veel sjans, iedereen wil hem aaien en één persoon heeft zelfs aan Ben gevraagd "zijn die krullen écht?" (als ze het aan mij hwd gevraagd had ik gezegd nee, het is een permanent...)

Hij is een uitslaper, wordt soms pas wakker om half 11, maar slaapt overdag niet veel

Hij is al een kleine maand echt zindelijk, maakt mij soms nog wakker om een uur of 04:00 om te plassen Rakker is een mini cobberdoodle 


Rakker vindt het zoooo leuk om "samen" dingen te doen. Helpen kan hij ook. Rolt er een speeltje onder de bank, dan zeg ik "heeeee waar ís het nou?" Dan kijkt hij me aan met koppie schuin…  "Ga maar pakken!" En hij worstelt zich onder de bank en komt ermee terug. Als ik niet bij een speeltje kan, geeft Rakker het aan!

Alle mensen van het huis bij elkaar is het gedroomde allerbeste.

Rak vindt alle mensen en honden lief, vooral kleine, en heeft buiten veel sjans, iedereen wil hem aaien en één persoon heeft zelfs gevraagd "zijn die krullen écht?" (als ze het aan mij had gevraagd had ik gezegd neeeeee, dat is een speciaal hondenpermanent…) Échte iniminihondjes negeert hij koninklijk. Vindt blaffende grote honden overbodig 

Rakkie is een echte uitslaper, wordt soms pas wakker om half 11 

Rakker is al helemaal echt zindelijk, maakt mij soms nog wakker om een uur of 04:00 om te plassen. Meestal ben ik dan zelf vergeten hem even te laten plassen voor het slapen.

Rak is geen schrokop, niet zo gefixeerd op een bak eten, laat zelfs weleens eten staan, maar snoepjes nooit. Rakker is dol op vis!!! 

Blaffen kan hij nog maar pas. Knuffelspeeltjes zijn nu het geld niet waard. Hij vindt ze fantastisch hoor. Maar de vulling moet er wel uit ! 

Hij vindt mijn kleinkinderen leuk, lekker spelen met eentje van ruim 2 jaar en respectvol kijken naar eentje van ruim 2 maanden. De kleinste boeit verder niet erg. De grote wel! Bliksemsnel geleerd dat tegen een peuter opspringen niet mag - ze zijn even groot!

Wandelen gaat goed, meestal met slappe lijn zelfs en een ontzettende hoop gesnuffel aan alles. Een beetje geduld, hij leest de hondenbuurtkrant!

Als je zo'n top leuke hond hebt leer je jezelf ook beter kennen, en nadenken over de relatie met je hond laat je ook nadenken over je relaties met mensen… en ik denk dat álle cobberdoodles van de Cuddlewellranch dat met je kunnen doen. 

Ik kan uren doorgaan zo, met allemaal super leuke lieve grappige anekdotes, maar waar het al met al op neerkomt: Rakker heeft mijn leven 100% ten goede veranderd, verrijkt met een ongelooflijke berg vrolijkheid en positiviteit. LOL MAKEN!!!

 Elène 

Eindelijk was het zover en mochten we een pup ophalen bij de Cuddlewellranch. 


Niet zomaar een pup, want de hoop en planning stond gepland om deze pup op te laten opgroeien en te trainen tot een assistentie hond voor onze dochter. 

De pup moest dus zorgvuldig worden uitgezocht door Margalith van de Cuddlewellranch op eigenschappen. 

Voor onze dochter was het een bijzonder moment, ook omdat het haar na enkele jaren therapie te weinig lukte om vooruitgang te boeken. Ze kreeg dan ook het advies van haar therapeute om ondersteuning te zoeken in haar dagelijkse leven d.m.v. een assistentiehond. De pup die vanaf het begin van zijn leven in nauwe verbinding met onze dochter opgroeit (met zijn kwaliteiten) raakt daardoor verweven met haar en kan daardoor steun bieden bij die momenten die lastig zijn. 

De keuze, in onze zoektocht  viel op de Cuddlewellranch. Dit bleek een schot in de roos. 

Margalith heeft in het uitkiezen van de juiste pup haar bijzondere medewerking verleend. Ze heeft met haar kennis, inzicht en haar sensitiviteit de juiste match met onze dochter gemaakt. Zonder druk vielen de puzzelstukjes in elkaar. 

De pup koos onze dochter uit en onze dochter had blindelings (naar blijken) de grootste feeling met deze pup, die ze meteen de naam Max heeft gegeven. 

Max is zeer leergierig en speelt van nature al in op datgene wat onze dochter zo nodig heeft. 

Onze dochter boekt stapje voor stapje vooruitgang, door de aanwezigheid van Max. 

Daarbij is de training aan huis gestart die Max tot volledig gecertificeerde assistentie hond moet brengen: een intensief traject. 

We willen Margalith enorm bedanken voor haar empathie en enorme medewerking om onze dochter zo gelukkig te maken.o showcase your store’s happy customers.

mn lieve Pip!

Het gaat zo goed met haar en idd op jou advies gewoon de bench open laten, ze maakt niks kapot, ze is een gezond en zeker niet angstig, heel soms voor nieuwe dingen

Bedankt dat je de eerste 8 wk zo goed voor pip hebt gezorgd, de basis is begonnen bij jou🥰

Lieve allemaal . Zoals jullie weten worden veel van onze Pupjes naast heerlijke huis had en maatje, ook als hulp of therapie hondje gekozen en geplaatst. En soms krijg je dan een appje hoe levensreddend zo n Pupje blijkt te zijn. Soms in de meest letterlijke zin van het woord . Dit verhaal gaf me traantjes. Ik heb de naam van het vijf maanden oude Pupje en .. het lieve baasje in puberleeftijd even eruit gehaald om dit met jullie te kunnen delen

…..#Met mij gaat het opzich wel goed! Ik zet al steeds meer stapjes:) ik ben wel twee weken geleden bijna verdronken, maar ik ben ook toegelaten op een school! … helpt me echt heel erg, dus dat is fijn

“Wat er gebeurde … “

….. Ik zat aan de waterkant en stond te snel op en ik viel flauw in het water en toen ik in het water lag waren mijn armen & benen uitgevallen (conversie) dus ik kon er niet meer uit, ik was alleen (met ….. ) en niemand was in de buurt en toen riep ik om hulp en …. sloeg aan, maar toen er mensen kwamen was ik al op de bodem (bewusteloos) maar doordat …. Bij me zat en bleef blaffen konden ze zien waar ik lag en ben ik net op tijd uit het water gehaald.… Oh wat ben ik trots op deze twee schatjes !!

Wat leef ik mee met de geschrokken ouders

en wat heerlijk dat ... er was !

liefs Margalith

Onze ervaring met de Cuddlewellranch voelt als de warmte in een familie.

 

Na 2 labradors te hebben gehad was het nu tijd voor een klein adorable hondje, we dachten jaja het zal wel, maar het adorable is de waarheid, wat zijn ze schattig en lief en wat zijn we gek op onze Soof.

 

 

Na te hebben gezocht naar een geschikte fokker kwamen we hier terecht en op de website zie je al direct de liefde voor dieren. Vanaf het moment dat we contact hebben gehad met Margalith voelde het goed en zoals al aangegeven het voelt als familie, de liefde en de warmte die ze met haar ranch overbrengt je voelt het gewoon het is oprecht Margalith ademt alles uit van liefde voor dieren.

 

Dan komt het moment om ons op de wachtlijst te zetten en te wachten en wat duurt de tijd dan lang, tot het verlossende bericht komt dat ons hondje beschikbaar is.

En het wachten is het echt waard bij deze fokker.

 

Dan rij je naar Hedikhuizen om ons hondje op te halen en meteen zijn we verliefd wat zijn de cobberdogs adorable honden.

Je smelt als ze je aankijken, die vacht zo lekker zacht en de liefde die ze je geven. Wel even wennen dat ze steeds bij je willen zijn, ze volgen je overal maar we willen het voor geen goud meer missen.

 

Eenmaal bij ons thuis komen er allerlei vragen en ook dan was niets te veel en reageerde Margalith heel snel en ook nu een aantal maanden later blijft ze op de hoogte van onze Soof.

 

We danken Margalith hartelijk en raden iedereen die een goede fokker wil die transparant, eerlijk en oprecht is maar bovenal liefde en warmte naar de dieren uitstraalt dan is er maar 1 en dat is Margalith met haar Cuddlewellranch.

 

Ga zo door we zijn erg blij en gelukkig en wensen je nog veel jaren toe met je prachtige ranch.

Wat ook indruk op ons maakte is dat jij zelfs regelmatig dieren een laatste rustplaats geeft als jouw gevoel zegt dat dit nodig is “of het nou een ezel uit Spanje is of een dromedaris” waar het kan en als het kan ben jij er voor de dieren je liefde voor dieren is onbeschrijfbaar.

 

Succes met alles “voor jou een dikke 10”liefs Annemieke en Simon en een lik en een poot van Soof