Persoonlijk

Beantwoord ik al je vraagjes.

Doodles

Alle veelgestelde vragen over onze doodles.

Op dit moment hebben we nog laatste plekjes voor eind 2022, de lijst voor begin 2023 is ook geopend. Of... last minute! Daarover kun je op de site lezen, onder het kopje 'reserveren doodles'.

Onze cobberdoodles zijn er in drie maten. (eigenlijk 4).

ALS EERSTE;

en, dat is onze reguliere maat -MINI cobberdoodle .Deze zijn een ''echte hond'' maar dan in een handzaam formaat. 37 cm tot 42 cm en 7 tot 11 kilo. Vergelijkbaar met maatje Amerikaanse cocker spaniel, schapendoesje of dwergpoedelIn deze maat hebben we zeer regelmatig een nestje.Want, de meeste van onze teefjes hebben deze maat.

ALS TWEEDE:

MICRO-cobberdoodle

Deze zijn 20 tot 25 cm en 3 tot 5 kilo. Vergelijkbaar met maatje Maltheser en Havaneser qua lijfje maar, op iets langere pootjes, zodat de verhouding zijn als van een grotere hond. Daar hebben we soms een nestje van.

ALS LAATSTE MAAT

TINY-cobberdoodle

Deze zijn echt ini mini. Slechts 15 tot 20 cm en tot 3kg. Vergelijkbaar met een toy poedeltje. Let op, deze zijn te kwetsbaar voor jonge kinderen of grove speelse hondenvriend.Daar hebben we heel af en toe een nestje van.

We hebben een

AUSSIE cobberdoodle teefje. Ze is prachtig merle van kleur en net een maatje groter namelijk 48 tot 50 cm .Zij zal volgend jaar ook een nestje krijgen.

In de reservering kan worden aangegeven of eventueel een andere maat doodle dan onze MINI cobberdoodle ook welkom is of juist gewenst.

Vergeet dat niet erbij in te vullen! maar...Hou er rekening mee dat onze standaard, de MINI doodle is en dus dat we daar vaker pupjes van hebben dan van de andere heerlijke cobberdoodles.

Ja! Als je hebt aanbetaald ben je zeker van een pupje. Het blijft natuurlijk ''de natuur'' dus het kan wel eens een maandje eerder of later worden.Maar eenmaal op de lijst word je zeker pupjes''ouder'.

De prijzen van omze pupjes zijn divers... dus daarvoor kun je me even een whats appje sturen.

Onze doodles hebben geen stamboom omdat ze een backcross hebben met een ander ras.

Varkjes

Alle veelgestelde vragen over onze varkentjes.

Op dit moment loopt het beertje bij de zeugjes en dus..... zullen de eerste biggetjes tussen nu en vier maanden geboren worden. Als je nu reserveert is er in ieder geval een biggetje in aantocht binnen nu en vier maanden. En zul je binnen zes maanden zeker een biggetje hebben. Of last minute .daarover kun je op de site lezen .

Dat behoeft uitleg. De vetopslag van onze varkentjes zit op ruggetje, billen, nek en koppie. Wij streven naar gezond gewicht! Dus geen ribben maar ook niet zulke dikke wangen en lijf dat vlot rennen en dartelen onmogelijk is van het vet .

Als mensen niet de juiste voeding geven en of veel teveel dan komt er soms 30 cm vet bovenop je vark ...dus oogt hij groter dan een goed gevoed vark. Wij verkopen ook de juiste voeding welke niet zo vet en zoet is als de meeste voeding voor hobby varkjes. Ik kan al onze volwassen dieren nog optillen ,niet voor een wandeling op de arm maar, liften zogezegd. Maatje schapendoes op korte pootjes haha .

De prijzen van onze biggetjes is divers. Neem voor de juiste prijs even contact met ons op .

Algemeen

Hier beantwoord ik alle algemene vragen.

Op dit moment is de ranch al weer even gesloten voor bezoek en publiek. Zo ook onze prachtige appartementen. Je kunt zien als we weer open zijn zodra de appartementen weer via de site te booken zijn .

Helaas is een bezoek niet mogelijk zonder afspraak en... in deze pandemie zijn we uit voorzorg ter bescherming voor onze exclusieve jonge dieren, nog helemaal, gesloten voor visite. Natuurlijk kunnen er wel beestjes worden opgehaald.