Persoonlijk

Beantwoord ik al je vraagjes.

Doodles

Alle veelgestelde vragen over onze doodles.

Op dit moment hebben we nog plekjes voor 2022 Of... last minute! Daarover kun je op de site lezen.

De maat is een beetje afhankelijk van de mama. de meesten zijn 32 cm tot max 40 cm en ...De pupjes van onze doodle met aussie backcross, zijn 8 tot 10 cm hoger. We hebben ook volgend jaar ini micro cobberdoodles ..de maat van een handje of fietstas vol ...

Ja ! Als je hebt aanbetaald ben je zeker van een pupje. Het blijft natuurlijk ''de natuur'' dus het kan wel eens een maandje eerder of later worden.Maar eenmaal op de lijst word je zeker pupjes''ouder'' .

De prijzen van omze pupjes zijn divers... dus daarvoor kun je me even een whats appje sturen.

Onze doodles hebben geen stamboom omdat ze een backcross hebben met een ander ras.

Varkjes

Alle veelgestelde vragen over onze varlkentjes.

Op dit moment loopt het beertje bij de zeugjes en dus..... zullen de eerste biggetjes tussen nu en vier maanden geboren worden. Als je nu reserveert is er in ieder geval een biggetje in aantocht binnen nu en vier maanden. En zul je binnen zes maanden zeker een biggetje hebben. Of last minute .daarover kun je op de site lezen .

Dat behoeft uitleg. De vetopslag van onze varkentjes zit op ruggetje, billen, nek en koppie. Wij streven naar gezond gewicht! Dus geen ribben maar ook niet zulke dikke wangen en lijf dat vlot rennen en dartelen onmogelijk is van het vet .

Als mensen niet de juiste voeding geven en of veel teveel dan komt er soms 30 cm vet bovenop je vark ...dus oogt hij groter dan een goed gevoed vark. Wij verkopen ook de juiste voeding welke niet zo vet en zoet is als de meeste voeding voor hobby varkjes. Ik kan al onze volwassen dieren nog optillen ,niet voor een wandeling op de arm maar, liften zogezegd. Maatje schapendoes op korte pootjes haha .

De prijzen van onze biggetjes is divers. Neem voor de juiste prijs even contact met ons op .

Algemeen

Hier beantwoord ik alle algemene vragen.

Op dit moment is de ranch al weer even gesloten voor bezoek en publiek. Zo ook onze prachtige appartementen. Je kunt zien als we weer open zijn zodra de appartementen weer via de site te booken zijn .

Helaas is een bezoek niet mogelijk zonder afspraak en... in deze pandemie zijn we uit voorzorg te r bescherming voor onze exclusieve jonge dieren, nog helemaal, gesloten voor visite. Natuurlijk kunnen er wel beestjes worden opgehaald.