onze roedel

De pack is in winterse perioden veelal in ''de deel'' Daar hebben we gezellige, verwarmde woonkamertjes en hangplekken gemaakt met leren luie hangstoelen, manden, dekens, kussens en.. een berg hooi waar ze eindeloos in kunnen ravotten.  Ze hebben met vies en nat weer buiten vrije toegang tot een paddock met speelzand. En als het droog is, of het zonnetje schijnt, mogen ze ook heerlijk door de wei en in de tuinen rennen.

Natuurlijk komen ze ook regelmatig in ons huis maar, om en om, met twee tegelijk want anders wordt ons huis een ''zwijnenstal'' haha

In de zomer is het nog heerlijker. Dan lopen ze allemaal door de tuinen en kunnen ze, met schone voetjes, binnen en buiten wanneer ze willen. Ook in ons huis.

De heer des huizes

Cuddlewellranch doodles varkentjes pet piggys cuddelwellranch.nl

onze prachtige

stamvader Shane !

en dan ...de pupjes

Ahhh... Dan de pupjes! Dat is altijd weer een cadeautje. Ze worden in een ''sprookjes grot'' in de hoek van onze woonkamer geboren.

Een feestje! Van het tonnetje rond buikje totaan de bevalling. Niet de hele tijd natuurlijk, want tot het eerste pupje het levenslicht ziet, is het vaak een week lang ernaast waken. Op de bank. Feestlijk hoor! Een wekker die, een week lang, vaak elke nacht, elke twee uur afgaat haha

Maar, als het wachten beloond wordt en de kleine zachte geluidjes van tevreden drinkende pupjes te horen is...Smelt !

De eerste week

Voor meer informatie