Overnachten op Cuddlewellranch

Als je er even echt uit wilt zijn. Als je even niks wilt, wat moet, en je lekker tussen de beestjes wilt zijn. Dan... boek je gewoon een van onze geweldige appartementen op de ranch en blijf je toch gezellig logeren! Of dat nu is omdat je hondje gedekt wordt of je pupje geboren, dat je bijkomt van het ziek zijn. Of dat het je wensje was ... Maar ook, gewoon, als je de dagelijkse beslommeringen even vergeten wilt. Dat kun je heerlijk logeren en genieten van het buitenleven, zonder rush, in ons liefelijke dorpje. Het gezellige stadje Heusden is op steenworp afstand. Pak een fiets! En fiets naar de vesting. Waar de winkeliers je nog helpen met een glimlach en je liefs wensen bij je vertrek. Of blijf lekker ''thuis'' in onze geweldige appartementen met hun eigen unieke styling en vooral... enorm veel sfeer! Lekker ralaxen en niks ''moeten'' En, je mag natuurlijk ook lekker de handen uit de mouwen steken als je niet stil kunt zitten haha

de

"Rooftop terrace ranch-view loft"

Bovenop het dak van de ranch. Is ons riante appartement THE ROOFTOP. Een heerlijken ontzettend ruim licht loft. Een zalige plek waar ruimte en rust heerst en het geluid van onze dieren en vogeltjes het enige is wat je hoort. Het appartement heeft een geweldig en enorm dakterras met daarop ook een buiten douche! Het uitzicht is fantastisch want je kijkt uit over de weilanden van onze ranch en... veeeel verder.

En… we hebben de

"Stunning treehouse ranch-view lodge"

Een super speciaal appartement waar je je echt in Thaise sferen waant. Even heel iets anders! Een warme plek om er even lekker tussen uit te zijn. En, natuurlijk, van alle gemakken voorzien. Je slaapt in echte boomhutten waar we vooral autantieke meubetjes met een verhaal en mooie geschiedenis hebben gebruikt. Door de ronde geschilde bomen die we gebruikt hebben, krijg je een heerlijke natuurlijke beleving. Het TREEHOUSE LOFT is op de begane grond van de ranch en kijkt uit over de parkachtige tuin. Het heeft een gezellig klein cosy terassje buiten.

voor

het boeken van

neem contact met ons op